Vul de onderstaande gegevens in om u aan te melden voor het Branchepaspoort. Na verzenden ontvangt u binnen enkele minuten een activatie e-mail op het door u opgegeven adres.

Registratieformulier

Er zijn fouten gevonden in het formulier:

Persoonlijke gegevens

Werkzaamheden

Medewerker

Als medewerker voert u operationele werkzaamheden uit volgens een bedrijfsinstructies en/of onder een directe leidinggevende. Een medewerker voert de werkzaamheden voornamelijk uit in de shop, in het magazijn, achter de balie, in de bakery of op het buitenterrein van het tankstation of in de wasstraat.


Assistent

Als assistent voert u zelfstandig werkzaamheden uit en beschikt over vak-, praktijk- en bedrijfskennis. U geeft incidenteel leiding aan de medewerkers en voert de werkzaamheden uit in de winkel, in het magazijn, achter de balie, in de bakkerij en op het buitenterrein van het tankstation of in de wasstraat.


Manager

Als manager geeft u dagelijks leiding aan alle op het tankstation aanwezige medewerkers, u controleert de uitvoering van werkzaamheden en stuurt medewerkers aan. U bent verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en personeelsbeleid.

Inloggegevens

Voorwaarden

*